Een rustige, comfortabele en charmante voormalige boerderij voor maximaal 6 personen in de Dordogne. Het huis maakt deel uit van het buurtschap Bosredon in Trémolat, een buurtschap met ongeveer tien huizen, verscholen in een dal aan het eind van een doodlopende weg. Een oase van rust, zelfs in het hoogseizoen.
Adres: Lieu dit Bosredon, 24510 Tremolat. Coördinaten google maps latitude 44876115; longitude 0829504

Het huis bestaat uit 2 delen. Het grootste deel omvat een woonkeuken, een ruime salon, 2 slaapkamers, een badkamer met wasmachine en toilet. De keuken beschikt over een hete luchtoven met magnetron en een gastoestel. Dit deel is geschikt voor 4 personen. 

Het andere deel (de Gîte) met een eigen ingang heeft een woonkamer met een keukenhoek van ongeveer 32 vierkante meter, en een badkamer met douche en toilet. In de keukenhoek staat een wasmachine, en de keuken beschikt over een heteluchtoven met magnetron en een gastoestel. Dit deel is geschikt voor 2 personen.
De accommodatie is uitstekend geschikt voor 3 generaties.

Terras


De twee delen worden met elkaar verbonden door een houten terras van 40 vierkante meter, waar vanaf 14.00 uur de zon schijnt.

Er zijn parkeerplaatsen voor auto’s.

Er is een draadloze internetverbinding.

Linnengoed is aanwezig

Theedoeken en handdoeken zijn aanwezig.

Er zijn een Senseo, dolce gusto en een filter koffiezetapparaat aanwezig


Op ongeveer 25 meter van het huis is het zwembad van 50 vierkante meter met terras. Het zwembad ligt de hele dag in de zon.

 

De huurprijzen zijn 1800,- in hoogseizoen en 1500,- in voor- en naseizoen.
Borgsom 300,-

Schoonmaakkosten
U kunt kiezen uit 2 opties:
1. het huis veegschoon achterlaten en 150,- euro schoonmaakkosten betalen
2. het huis zelf helemaal schoonmaken (keuken,douche, badkamer ect.) zonder schoonmaakkosten

Joomla Templates by Joomla51.com